OMAISHOIDONVAPAAT VIRKISTYS- JA VAPAA-AJAN TOIMINTA

Tarjoamme 10-25-vuotiaille lapsille ja nuorille paikan, jossa viettää omaishoidonvapaapäiviä ja osallistua monipuoliseen kurssi- ja harrastustoimintaan kotoisan rennossa ilmapiirissä ja monia mahdollisuuksia tarjoavissa tiloissa. 

Omikset kuluvat Tandemissa mielekkään tekemisen ja omanikäisen seuran parissa. Nuori saa kokeilla ja löytää uusia elämyksiä. Lisäksi omiksilla mahdollistetaan kaverisuhteiden syntymistä ja ylläpitämistä tuetussa ympäristössä. Omis on nuoren irtiotto arjesta ja kodista.

Omaishoidonvapaapäivät toteutetaan pääsääntöisesti viikonloppuisin erilaisten teemoitettujen tekemisten, retkien ja tapahtumiin osallistumisen muodossa. Omista voi kuitenkin viettää kukin nuori oman ja perheensä tarpeen mukaan sekä arkisin että viikonloppuisin klo 8-20 välisenä aikana. Säännöllistä yöpymismahdollisuutta tilamme eivät tarjoa. Järjestämme kuitenkin ajoittain leirikoulutyyppisesti viikonloppuja, jolloin on mahdollista yöpyä vaikkapa juhlasaliimme rakennetussa telttakylässä.

Koulujen lomien aikana järjestämme erilaisia teemoitettuja kurssipäiviä ja -viikkoja, kuten avaimia aikuisuuteen, kierrätysviikko, liikkeellä luonnossa tai nikkarointiviikko.